De extra functies die je krijgt
bij het upgraden van je Starter-site naar Pro


Creëer tot wel 30 pagina's

Met meer pagina's is het mogelijk om je onderwerp in meer detail te presenteren. Jouw publiek en de positie van de website in de zoekmachines zullen ervan profiteren als er meer diepte van de inhoud is.

[ ... Meer over tot wel 30 Pagina's ]


Gebruik van een eigen domeinnaam

Iedere SimDif-site wordt geleverd met een gratis domeinnaam (zoals jouwsite.simdif.com), maar met Pro Sites is het mogelijk een domeinnaam gebruiken die je al had of die je wilt gaan laten registreren (zoals jouwnaam.com) en dit gebruiken als adres van je SimDif-site. (Let wel, de prijs van de externe domeinnaam is niet inbegrepen in de Pro-site)

[ ... Meer over het gebruik van een eigen domeinnaam ]


Krijg gedetailleerde statistieken over je website bezoekers

Koppel Google Analytics aan je webpagina's en ontdek hoeveel mensen je site bezoeken, hoe ze op de site zijn gekomen en nog veel meer. Dit is een belangrijk hulpmiddel voor ondernemingen.

[ ... Meer over Google Analytics ]


Personaliseer het uiterlijk van je website

Met onze unieke grafische Thema Ontwerper kun je het uiterlijk van je site bewerken en met het gebruik van kleuren lettertypen en vormen het een identiteit geven die lezers herkennen.

[ ... Meer over het creëren van je eigen grafische thema ]


Integreer basis e-commerce functies en beveiligde betaling

Voeg Paypal knoppen toe om online artikelen te verkopen of om donaties te vragen.

[ ... Meer over het gebruik van Paypal knoppen ]


Meertalige sites die door vlaggetjes worden gekoppeld

Pro sites kunnen gedupliceerd worden voor vertaling en de nieuwe sites zijn door vlaggetjes aan elkaar gekoppeld. Gedupliceerde sites zijn dan ook Pro. Dit is het 1e jaar gratis.

[ ... Meer over de internationalisering van je site ]


Wachtwoord beveiligde pagina's

Beperk de toegang tot een gepubliceerde pagina met een wachtwoord. Maak meerdere wachtwoord beveiligde pagina's, elk met hun eigen unieke wachtwoord. Een super handige eigenschap als je informatie hebt die je aan sommige mensen wel wilt aanbieden en aan anderen niet.

18 Nieuwe fonts

Met een Pro Site kun je beschikken over nog eens 18 extra lettertypes om je te helpen je thema aan te passen. De nieuwe fonts brengen het totaal aantal lettertypen tot 29, waardoor je een geweldige kans krijgt om een eigen unieke stijl te ontwikkelen voor je website.


[ ... Meer over de nieuwe lettertypes in Pro Sites ]


Persoonlijke professionele feedback op je voltooide website

Publiceer je site. Wanneer je eerst het advies van de SimDif-gidsen opvolgd kun je een gratis persoonlijke beoordeling van je site door een professionele webmaster ontvangen.


Download je site

Alle SimDif-sites worden geback-uped op onze servers, maar met Pro Sites kun je een map downloaden die de bestanden bevat die jouw site op je computer vormen. Dit kan van pas komen als je ooit zou beslissen om je site te verplaatsen.Ten slotte moeten Starter-sites iedere 21 dagen worden ge-herpubliceerd.
Met Pro Sites is dit niet meer nodig.
Klik op de afbeeldingen hieronder om de functies in actie te zien