Gebruik je eigen domeinnaam voor je SimDif site


Elke SimDif-site heeft een gratis domeinnaam zoals jouwnaam.simdif.com

Een Pro sites kun je een eigen domeinnaam geven.

Je kunt een externe domeinnaam van het type jouwnaam.com (of .net, .org, ...) gebruiken.

Het gebruik van een externe domeinnaam kan een goed idee zijn als:

  1. Je al gebruik maakte van een domeinnaam en je niet het verkeer afkomstig van deze domeinnaam wilt verliezen. Je wilt je reputatie en het vertrouwen behouden. Je hebt hier hard voor gewerkt en wilt dit niet verloren laten gaan met de site die eerder gehost was. Ook zullen je lezers hun bladwijzers niet hoeven bijwerken. Voor hen lijkt het gewoon of je site een update heeft gehad.
  2. Je hebt het gevoel dat het hebben van een extern domein je meer aanwezigheid geeft op het web en dat het ten goede komt voor je branding.
  3. Je wilt zeker zijn dat je de vrijheid hebt om weg te gaan bij SimDif als je ontwerp moet veranderen of je vind dat je extra functies nodig hebt zoals toegang tot je eigen databases. Zoals bij een verfijnde online winkeloplossing.

Klik hier om onze speciale helppagina te bezoeken over het kiezen van een naam voor je website en mogelijk gebruik van  een externe domeinnaam met een SimDif site

Is de prijs van een domeinnaam inbegrepen bij Pro sites?

Een eigen domeinnaam is niet inbegrepen bij de prijs van een Pro-site maar:
Voor deze zeer redelijke prijs beschik je over alle pro functies. De app geeft je de unieke mogelijkheid om je gehele site te bewerken vanaf ieder mobiel apparaat.  En kwaliteits hosting inbegrepen.


Alles bij elkaar maakt dit SimDif een van de minst dure oplossingen om een website te creëren in de wereld op dit moment.


Wij bieden je ook een gratis domeinnaam aan met de extensie .simdif.com. Wellicht wil je op op onze hulppagina nagaan of je een aangepaste sitenaam nodig hebt of niet.

Wat waardevol advies over hoe je een domeinnaam kunt kiezen. Een toegewijde pagina om je te helpen je domeinnaam te koppelen aan je SimDif Site.