Betaalbaarheid, hoe we de prijs laag kunnen houden

De prijs voor een Pro-site kan verassend laag voorkomen

Alle essentiele tools, inclusief hosting, geen beperkingen op bandbreedte of verborgen kosten
Slechts één duidelijke uniform vast tarief van € 59.


Hoe houden we Pro sites zo betaalbaar. 


Ten eerste hebben we echt de intentie om de dienst zo betaalbaar mogelijk te maken. Wij hebben onze eigen kosten geoptimaliseerd zodat we jou een zeer efficiënte service kunnen bieden tegen een zeer goede prijs.


Een grote onkostenpost bij het hebben van een dienst zoals de onze is de ophoping van ongekende en ongebruikte sites die onvermijdelijk zijn bij het aanbieden van een gratis website. We zijn in staat om deze opeenhoping van vergeten websites laag te houden door het doen van een dagelijkse lente schoonmaakbeurt.


De gratis sites moeten elke 21 dagen opnieuw gepubliceerd worden om online te blijven.

Dit stelt ons in staat onze servers schoon te houden en een hoge capaciteit te behouden voor onze gebruikers die zijn toegewijd aan hun websitez zijn. Als een site een lange tijd vergeten is wordt deze verwijderd van de servers waardoor ze nog meer geoptimaliseerd worden.

Pro sites hebben nog een extra voordeel. 

Zij hoeven zich niet iedere 21 dagen opnieuw te publiceren om actief en zichtbaar op het internet te blijven. Pro sites zullen actief blijven (gepubliceerd of niet) zolang ze geldig zijn.

Met dit beleid kunnen wij zeer hoge kwaliteit hosting bieden aan onze gebruikers die laten zien dat ze bereid zijn om voor hun site te zorgen. Ongeacht of deze sites gratis Starter sites of Pro sites zijn.